Izjava o zaštiti privatnosti

UVOD

Sportsko rekreativno društvo Mumma, Brinje, Plašćica 65, OIB: 34551629728,  obrađuje Vaše osobne podatke radi organizacije utrke Brinje Trail.
Ovom Izjavom o zaštiti privatnosti SRD Mumma daje na uvid način obrade i zaštite Vaših osobnih podataka.
Ova Izjava o zaštiti privatnosti usklađena je sa Općom uredbom o zaštiti podataka (GDPR).
Kontaktom preko web kontakt obrasca, ustupate nam Vaše osobne podatke.

OPĆE INFORMACIJE

Voditelj obrade Vaših osobnih podataka:
Sportsko rekreativno društvo Mumma
Plašćica 65, 53260 Brinje
Mail: mumma.zg@gmail.com
Mobitel: +385(0)98 190 2451
Web stranica: www.brinjetrail.com

OBRADA PODATAKA

Vaše osobne podatke obrađujemo u svrhu organizacije utrke Brinje Trail-a.

SRD Mumma u svom poslovanju obrađuje Vaše osobne podatke, prije, za vrijeme i nakon Vašeg sudjelovanja u aktivnostima u našoj organizaciji ili prilikom posjete službenoj web stranici.

Osobne podatke prikupljamo u slučaju kada nam se javite e-mailom ili na drugi način sa željom za sudjelovanjem na utrci u našoj organizaciji. Primjerice tada prikupljamo Vaše osobne podatke kao što su ime, prezime i kontakt podatak (e-mail adresa).

Nadalje, svi Vaši osobni podaci koji ne proslijeđuju se trećim stranama (osobama).

PRIMJENA KOLAČIĆA

Na internetskim stranicama brinjetrail.com primjenjuju se tzv. kolačići (cookies) – tekstualne datoteke koje na računalo korisnika smješta internetski poslužitelj kojim se korisnik koristi.

Datoteke nastaju kada preglednik na uređaju korisnika učita posjećeno mrežno odredište, koje potom šalje podatke pregledniku te izrađuje tekstualnu datoteku (kolačić).

Preglednik dohvaća i šalje datoteku na poslužitelj mrežnog odredišta (mjesta, stranice) prilikom povratka korisnika na njega.

Kolačići se upotrebljavaju za funkcioniranje svih značajki internetskih stranica i bolje korisničko iskustvo, a mogu biti privremeni (pohranjuju se samo tijekom posjeta internetskim stranicama) ili trajni (na računalu korisnika ostaju pohranjeni i nakon posjeta).

Kolačićima trećih strana brinjetrail.com koristi se za dobivanje statističkih podataka o posjećenosti i načinu upotrebe naših internetskih stranica.

Podaci koji se prikupljaju uključuju IP adresu korisnika, podatke o pregledniku, jeziku, operativnom sustavu i druge standardne podatke koji se prikupljaju i analiziraju isključivo u anonimnom i masovnom obliku.

Internetske stranice Brinje Trail-a ne sadržavaju kolačiće koji omogućuju pokretanje programa ili postavljanje virusa na vaše računalo.

Stranice brinjetrail.com služe se statistikom Google Analytics, a pravila o kolačićima treće strane potražite na Google Analytics.

Podatke o tome kako se korisnici koriste našom internetskom stranicom povremeno možemo prikupljati koristeći se i drugim alatima sličnima usluzi Google Analytics.

SPRJEČAVANJE KOLAČIĆA

Ako niste suglasni s njihovom upotrebom, kolačiće možete lako izbrisati (ili spriječiti) na svojem računalu ili mobilnom uređaju s pomoću postavki preglednika kojim se koristite.

Budući da je svrha kolačića poboljšanje i omogućivanje upotrebe naših internetskih stranica i njihovih procesa, imajte na umu da sprječavanjem ili brisanjem kolačića možete onemogućiti funkcioniranje tih značajki ili prouzročiti njihov drugačiji rad i izgled u vašem pregledniku.

VRIJEME ČUVANJA PODATAKA

Vaše osobne podatke čuvamo 3 mjeseca nakon završetka utrke, dakle do 30. rujna 2018.

ZAŠTITA OSOBNIH PODATAKA

SRD Mumma jamči odgovarajući stupanj sigurnosti fizičkim, elektronskim i administrativnim mjerama, a sve kako bismo zaštitili informacije koje prikupljamo, od nezgode ili protuzakonitog uništenja, gubitka, izmjene, neovlaštenog objavljivanja ili pristupanja osobnim podacima koji se prenose, čuvaju ili na drugi način obrađuju.

Pristup Vašim osobnim podacima omogućen je samo članovima SRD Mumma.

VAŠA PRAVA

– Pravo na ispravak podataka koji su netočni, nepotpuni;
– Pravo na brisanje podataka koji su nepotrebni ili su izgubili svrhu obrade, osim onih za koje zakon nalaže čuvanje u propisanim rokovima;
– Pravo na prigovor i žalbu u slučaju da smatrate da se sa Vašim podacima postupa nezakonito,

Sva gore navedena prava možete ostvariti podnošenjem Zahtjeva na službenu e-mail adresu ili na adresu sjedišta društva navedenu u poglavlju Opće informacije ove Izjave o zaštiti privatnosti.

Na Vaš Zahtjev imamo obvezu odgovoriti u roku od mjesec dana od podnošenja Zahtjeva.